Er din varmekilde i dag en varmepumpe, skal du have foretaget jævnlig varmepumpe service og eftersyn af den. Hos kølefirmaet Peter Sand A/S er vi autoriseret og godkendt til at må udføre det lovpligtige eftersyn, som skal foretages på varmepumper. 

Eftersynet er med til at forlænge levetiden på varmepumpen og det minimerer driftsstop og skader. Med service på varmepumpen når man ofte at udbedre fejl inden skaderne bliver for store. Man sparer derfor både penge og el-omkostninger.

Varmepumpe service i København og på Nordsjælland

Kølefirmaet Peter Sand A/S har base på Frederiksberg. Herfra hjælper vi kunder i København og på resten af Nordsjælland. Vi laver varmepumpe service og eftersyn af køleanlæg. Vi leverer kvalitet hver gang og altid til konkurrencedygtige priser. 

Ved et eftersyn laver vi bl.a. kontrol af varmepumpens fordamper og kondensator. Skulle der være brug for reparation af varmepumpen, så klarer vi selvfølgelig også det. Vi sørger for at varmepumpen kører som den skal.

Regler for lovpligtigt varmepumpe service

I Danmark er der lovmæssigt krav om at varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel skal have eftersyn min. én gang årligt. Ved varmepumper med mere end 2,5 kg kølemiddel er antallet af årlige eftersyn afhængig af varmepumpens størrelse. Det lovpligtige eftersyn kræver en professionel fagmand, da forkert håndtering kan medføre skader.

Den årlige varmepumpe service gør at varmepumpen er mest effektiv, arbejder for de lavest mulige omkostninger og er korrekt indstillet i forhold til dit forbrug. Vi kommer også gerne ud, hvis uheldet er ude og du har brug for reparation uafhængig af eftersynet.

Få en pris på varmepumpe service og eftersyn

Ønsker du at vide mere om prisen på eftersyn af din varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder varmepumpe service og reparation til både private og erhverv. 

Vi kan kontaktes på telefon 40 74 11 12. Du kan også sende din besked på mail sand@petersand.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.