Er din varmekilde i dag en varmepumpe, skal du have foretaget jævnlig service og eftersyn af den. Hos kølefirmaet Peter Sand er vi autoriseret og godkendt til at må udføre det lovpligtige eftersyn, som skal foretages på varmepumper. 

Eftersynet er med til at forlænge levetiden på varmepumpen og det minimerer driftsstop og skader. Med service på varmepumpen når man ofte at udbedre fejl inden skaderne bliver for store. Man sparer derfor både penge og el-omkostninger.

Service af varmepumper i København og på Nordsjælland

Kølefirmaet Peter Sand har base på Frederiksberg. Herfra hjælper vi kunder i København og på resten af Nordsjælland. Vi laver service på eksempelvis varmepumper og køleanlæg. Vi leverer kvalitet hver gang og altid til konkurrencedygtige priser. 

Ved et eftersyn laver vi bl.a. kontrol af varmepumpens fordamper og kondensator. Skulle der være brug for reparation af varmepumpen, så klarer vi selvfølgelig også det. Vi sørger for at varmepumpen kører som den skal.

Regler for lovpligtigt eftersyn af varmepumper

I Danmark er der lovmæssigt krav om at varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel skal have eftersyn min. én gang årligt. Ved varmepumper med mere end 2,5 kg kølemiddel er antallet af årlige eftersyn afhængig af varmepumpens størrelse. Det lovpligtige eftersyn kræver en professionel fagmand, da forkert håndtering af varmepumpen kan medføre skader.

Den årlige service på varmepumpen gør at varmepumpen er mest effektiv, arbejder for de lavest mulige omkostninger og er korrekt indstillet i forhold til dit forbrug. Vi kommer også gerne ud, hvis uheldet er ude og du har brug for reparation uafhængig af eftersynet.

Få en pris på service og eftersyn af varmepumpe

Ønsker du at vide mere om prisen på eftersyn af din varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder service og reparation på varmepumper til både private og erhverv. 

Vi kan kontaktes på telefon 40 74 11 12. Du kan også sende din besked på mail sand@petersand.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.