Leje af mobil aircondition

Et mobilt airconditionanlæg er en løsning til dig, der ønsker at have aircondition ved en bestemt lejlighed og at den ikke skal være permanent.

Det er muligt at flytte rundt på airconditionanlægget, så du kan placere den der i huset hvor du ønsker at have aircondition. 

Peter Sand A/S tilbyder leje af mobil aircondition til konkurrencedygtige priser på Frederiksberg og i resten af København samt på Nordsjælland.

Du kan flytte anlægget rundt i eksempelvis din campingvogn, et specifikt rum i boligen eller et helt tredje sted. 

Airconditionanlæg til din bolig

Har du brug for aircondition til mere permanent brug i din bolig, så kan vi garantere en lang levetid på den type anlæg. Vi har faguddannet personale, som sørger for den korrekte installation og tilpasning. Derudover tilbyder vi garanti på reservedele og kan skaffe stor set alle typer af reservedele.

Vores airconditionanlæg fås i smarte designs og diskrete farver, som falder ind i omgivelserne, hvilket gør, at du kan tilpasse vores anlæg til enhver bolig.

Derudover får du nem betjening via vores betjeningspanel, der både tilbydes som trådløst eller fastmonteret.

Den rette løsning med mobil aircondition

Uanset hvad dine behov for mobil aircondition skulle være, så tager vi gerne et kig på sagen. 

Vi laver en professionel vurdering af, hvilket mobilt anlæg, som bedst kan opfylde dine behov og hvor mange der skal bruges. 

Med den rette løsning får du præcis det, du betaler for og har brug for - uden at du skal bøvle med store installationer af noget, du kun skal bruge midlertidigt. 

Dæk de små og store behov med mobil aircondition

Vi kan udføre alle slags opgaver, uanset om det er til private eller erhverv. Mobil aircondition er for dig, som ønsker køling i et begrænset tidsrum. Skulle opgaven trække ud, så får du selvfølgelig lov til at beholde anlægget i den tid, som du har brug for det. 

Se brochuren

Kontakt os for leje af mobil aircondition

Kontakt os i dag på telefon 40 74 11 12 og hør om dine muligheder for leje af mobil aircondition eller installation af et airconditionanlæg i hjemmet. Du kan også skrive til vores mail sand@petersand.dk eller udfylde vores kontaktformular.​

Kontakt os