Leje af mobil aircondition eller permanent klimaanlæg

Et mobilt klimaanlæg er en løsning til dig, der ønsker aircondition ved en bestemt lejlighed, men som samtidig ikke ønsker at gøre det permanent. Du kan flytte rundt på et mobilt klimaanlæg, så du fx kan have det i din campingvogn, dit soveværelse eller et andet sted i dit hus.

Vi tilbyder leje af mobil aircondition til konkurrencedygtige priser på Frederiksberg og i resten af København samt i Nordsjælland.

Aircondition-anlæg til din bolig

Har du brug for aircondition til mere permanent brug i din bolig, så kan vi garantere en lang levetid på anlægget, da vi har faguddannet personale, som sørger for den korrekte installation og den nødvendige tilpasning. Derudover tilbyder vi garanti på reservedele og kan genskaffe stor set alle dele.

Vores aircondition-anlæg fås i smarte designs og diskrete farver, som falder ind i omgivelserne, hvilket gør, at du kan tilpasse vores anlæg til enhver bolig. Derudover får du nem betjening via vores betjeningspanel, der både tilbydes som trådløst eller fastmonteret.

Vi rådgiver om den rette løsning

Uanset hvad dit behov skulle være, tager vi gerne et kig på sagen og laver en professionel vurdering af, hvilket type mobilt anlæg, der skal bruges, hvor mange, der skal bruges, og i hvor lang tid, de skal bruges. På den måde får du præcis det, du betaler for, uden at du skal bøvle med længerevarende installationer for noget, du ikke skal bruge igen.

Dæk de små og store opgaver med mobil køleanlæg

Vi udfører naturligvis alle slags opgaver, hvad end det er i en privat- eller erhvervsmæssig sammenhæng. Et mobil køleanlæg er for dig, der skal have køling i et begrænset tidsrum, men trækker opgaven ud, får du selvfølgelig lov til at beholde køleren i den tid, som du nu engang skal bruge.

Hvordan virker aircondition?

Et mobilt klimaanlæg består af en ude-del, som skal placeres udenfor, samt en inde-del, hvor den kolde luft kommer fra. Ude-delen og inde-delen er forbundet med et rørsæt, der er tre meter langt og med en diameter på seks centimeter.

Kontakt os for leje af mobil aircondition

Ring i dag på telefon 40 74 11 12 og hør om dine muligheder for leje af mobil aircondition eller installation af et aircondition-anlæg i hjemmet. Du kan også skrive til vores e-mail sand@petersand.dk
.​