Indeklima uden bakterier, dårlige lugte og vira med luftrenser

Hos Kølefirmaet Peter Sand A/S tilbyder vi markedets mest effektive luftrenser, som har til formål at forbedre dit indeklima. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Få et sundt og behageligt indeklima

En Daikin fotokatalytisk luftrenser fjerner både bakterier og nedbryder lugte, så du får et sundt og behageligt indeklima. Faktisk fjernes hele 99,9 % af alle mugsporer og bakterier, og vira uskadeliggøres, hvilket gør den specielt velegnet til rødfyldte miljøer.

Syv filtreringsprocessorer sikrer et optimalt indeklima, og luftrenseren arbejder med et lavt lydniveau på helt ned til 16 db(a).

Denne luftrenser sikrer et sundt indeklima i et lokale med en størrelse på helt op til 40 kvadratmeter. Vi stiller gerne en prøve op, så du kan mærke forskellen på dit indeklima med og uden en luftrenser.

1

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan opnå et bedre indeklima, eller har du behov for kyndig vejledning i valget af den rigtige luftrenser, kan du med fordel kontakte os på telefon 40 74 11 12. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail sand@petersand.dk

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og vi sætter som nævnt også en prøve op, hvis dette ønskes.

Kontakt os