Har du brug for aircondition/ AC i din bolig på de varme dage eller har du brug for nedkøling i virksomheden? Peter Sand A/S tilbyder professionelle løsninger med aircondition til alle behov. Vi finder derfor det bedste anlæg til dine behov.

En airconditionanlæg kan alt efter størrelse og effekt køle et enkelt rum eller et helt hus eller bygning. Ønsker du en mere mobil løsning, så tilbyder vi også mange forskellige løsninger med mobil aircondition.

Kontakt os

Aircon til dine behov

Uanset hvad dine behov for aircondition er, så kan vi hjælpe dig. Vi lytter til dine behov og laver en professionel vurdering af, hvilket anlæg der bedst kan opfylde dine ønsker og behov. Vi har også garanti på reservedele og kan skaffe stort set alle typer af reservedele.

Hvis dine behov er et anlæg som køler om sommeren og varmer om vinteren, så er en varmepumpe den rette løsning for dig. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med.

Er du tvivl om hvad dine behov er, så hjælper vi dig gerne med at finde frem til det.

Hvordan virker aircondition?

I et airconditionanlæg bruges et flydende kølemiddel som ved lavt tryk fordamper til en gasform. Herefter køler gassen ned og sender kølet luft ud.

Gennem en kompressor bliver gassen omdannet tilbage til væskeform. Denne proces genererer varme, som bliver ledt væk ved hjælp af en aftræksslange.

Derudover kan der også være andre smarte funktioner i en airconditionanlæg, som eksempelvis fjernstyring, en timerfunktion, søvn funktion eller mulighed for opsætning af anlægget til stemmestyring og kontrollering gennem SmartHome enheder.

Brug for at vide mere om aircondition

Har du brug for at vide mere om dine mulighed for aircondition eller ønsker du et uforpligtende tilbud på airconditionanlæg, som passer til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte Kølefirmaet Peter Sand A/S
.

Ring til os på telefon 40 74 11 12 og få en uforpligtende snak. Du kan også skrive din besked i en mail til sand@petersand.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Ring til os