Ønsker du et køligere og sundere indeklima, så er et klimaanlæg løsningen for dig. Hos kølefirmaet Peter Sand A/S lytter vi til dine behov og leverer løsninger, som er tilpasset den enkeltes behov. 

Minimum én gang årligt skal der foretages et lovpligtigt eftersyn på klimaanlæg. Hos os kan du lave aftale om klimaservice en eller flere gang årligt alt efter dine behov. På den måde kan du også minimere driftsstop i anlægget. 

Klimaanlæg vs aircondition

Et klimaanlæg og et airconditionanlæg bliver tit forvekslet - og det er der god grund til for begge anlæg har nogle af de samme egenskaber. Der er dog alligevel en forskel i hvad de kan og hvordan de gør deres opgave.

Mens den køling, som et airconditionanlæg leverer, kan svinge lidt fra det indtastede antal grader, så er et klimaanlæg bedre til at holde den indtastede temperatur. Derudover er aircondition i stand til at køle hurtigere, hvor klimaanlægget tager længere tid om at køle ned. Køleanlægget er så også typisk billigere i el-omkostninger end aircondition.

Fordele ved klimaanlæg

Grunden til at mange vælger et klimaanlæg er fordi det både kan varme og køle. Det er derfor ideelt til steder som sommerhuse, private boliger og kontorer. Dette er blandt andet med til at give et godt indeklima.

Der er også mulighed for, at nogle typer af klimaanlæg kan rense luften for eksempelvis støv og pollen, mens den opvarmer/køler luften. Det er især en fordel for personer som lider af allergi for støv eller pollen. 

Spørgsmål til klimaanlæg?

Har du spørgsmål til hvordan et klimaanlæg kan hjælpe dig eller ønsker du at få et godt tilbud på et anlæg tilpasset dine behov? Så er vi klar ved telefonen til en uforpligtende snak.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 74 11 12. Du er også velkommen til skrive til os på mail sand@petersand.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.