En varmepumpe er en ideel løsning for dig der ønsker at spare penge på din varmeregning og samtidig få en grønnere energiløsning end du har i dag?

Hos kølefirmaet Peter Sand A/S på Frederiksberg tilbyder vi både montering af varmepumper samt løbende service og eftersyn på varmepumper. Vi har attraktive priser til vores kunder og kører primært i København og på Nordsjælland. 

Varmepumpe med den nyeste teknologi

Vores varmepumper er altid optimeret ud fra den nyeste teknologi, så du er sikret den absolut bedste kvalitet, som markedet kan levere. Kompressoren på vores varmepumper er inverter-styret, hvilket betyder, at den har en modulerende drift, der er tilpasset det konkrete varmebehov.

Med andre ord betyder det, at hvis du kun har behov for at bruge 50 % af maskinens kraft, bruger anlægget altså også kun 50 % af den strøm, som en gennemsnitlig varmepumpe ville bruge. Du sparer i sidste ende penge ved at vælge den rigtige og den mest økonomiske model. Det er samtidig også en ret grøn løsning, fordi ingen strøm går til spilde.

Fordele ved en varmepumpe

Vores varmepumper tilbyder drift helt ned til -18 grader af udendørs temperaturer, og samtidig kan du indstille temperaturen ned til +10 grader. Støjniveauet er utroligt lavt ude såvel som inde, og derfor kan du have den stående overalt uden at du skal bekymre dig om at den larmer.
Den kommer med energimærkning A/A samt energifaktor helt op til 3,7, så du får det meste ud af dit produkt. Efter installation af en varmepumpe anbefaler vi, at du løbende får udført varmepumpeservice, så du er sikker på, at den yder optimalt.

Kontakt os og hør mere om varmepumper

Kontakt os i dag på telefon 40 74 11 12 eller skriv til os på mail sand@petersand.dk eller gennem kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe. Vi fortæller også gerne nærmere om de mange fordele, der er ved at vælge denne varmekilde.​