Montering af varmepumpe og løbende varmepumpeservice

Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen, eller ønsker du en grønnere energiløsning, end du har i dag? Så kan en montering af varmepumpe være en ideel løsning.

Vores varmepumpe er altid optimeret ud fra den nyeste teknologi, så du er sikret den absolut bedste kvalitet, som markedet kan levere. Kompressoren på vores varmepumper er inverter-styret, hvilket betyder, at den har en modulerende drift, der er afpasset det konkrete varmebehov.

Med andre ord betyder det, at har du kun behov for at bruge 50 % af maskinens kraft, bruger anlægget altså også kun 50 % af den strøm, som en gennemsnitlig varmepumpe ville bruge. Du sparer i sidste ende penge ved at vælge den rigtige, økonomivenlige model, og det er samtidig også en relativt grøn løsning, fordi ingen strøm går til spilde.

Vi tilbyder både montering af varmepumpe samt løbende varmepumpeservice til attraktive priser for kunder på Frederiksberg og i resten af København samt i Nordsjælland.

De mange fordele ved montering af varmepumpe

Vores varmepumper tilbyder drift helt ned til -18 grader af udendørs temperaturer, og samtidig kan du indstille temperaturen ned til +10 grader. Støjniveauet er utroligt lavt ude såvel som inde, hvorfor du kan have den stående overalt, uden at du skal bekymre dig om larmen. Den kommer med energimærkning A/A samt energifaktor helt op til 3,7, så du får det meste ud af dit produkt. Efter installation af varmepumpe anbefaler vi, at du løbende får udført varmepumpeservice, så du er sikker på, at den yder optimalt.

Kontakt os og hør mere om varmepumpeservice og montering

Kontakt os i dag på telefon 40 74 11 12 eller skriv til vores e-mail sand@petersand.dk og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe samt service på varmepumpe. Vi fortæller også gerne nærmere om de mange fordele, der er ved denne varmekilde.​