Køleanlæg til de store kølebehov

Et køleanlæg i form af koldvandsanlæg findes både i luft- og vandkølede modeller og bruges, hvor der er et stort kølebehov til eksempelvis ventilation, EDB-rum og plastfabrikker. Den elektroniske styring tilbyder et stort reguleringsområde, og kapaciteten kan, ved hjælp af ind- og udkobling af kompressorer, varieres betydeligt.

Denne løsning er også energivenlig, og du kan altså i sidste ende spare penge ved at vælge det rigtige køleanlæg. Systemet kan udbygges med frikølersektion, som udnytter udeluftens køling i vinterperioden, samt pumpestation med og uden buffertank. Vores køleanlæg har kølekapaciteter fra 5 til 1000kW.

Gå i dybden med et fleksibelt køleanlæg

Med kapaciteter fra 5 til 1000kW blandt en lang række løsninger kan du tillade dig at specialisere dine arbejdsopgaver med større og uddybende succes. Tilpas dit køleanlæg til præcis den funktion, som du ønsker, og lad dine ansatte, kollegaer eller familiemedlemmer føle friheden af selv at kunne styre, hvordan indeklimaet skal være.

1

Få hjælp til at finde den rette løsning

Du skal tillade dig at stille krav til det klima, som du og dine nærmeste begår sig i, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Vi har kunder fra hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Ring i dag på telefon 40 74 11 12 eller skriv til e-mail sand@petersand.dk for at høre mere om dine muligheder for et køleanlæg.