Køleanlæg i Frederiksberg og København omegn

Mangler du et køleanlæg i Frederiksberg eller København omegn, som er tilpasset specifikt til dine behov? Så kan kølefirmaet Peter Sand hjælpe dig. Vi lytter til dine behov og laver herfra en professionel vurdering af hvilket køleanlæg, der bedst kan opfylde dine behov. 

Kølefirmaet Peter Sand A/S er autoriseret kølemontør og det er derfor din garanti for at vi kan levere professionelle og effektive løsninger. Vi har mange års erfaring med montering og service af alt fra køleanlæg til varmepumper.

Køleanlæg til ethvert behov

Et køleanlæg i form af koldtvandsanlæg findes både i luft- og vandkølede modeller og bruges, hvor der er et stort kølebehov. Det kan eksempelvis være til ventilation, EDB-rum eller plastfabrikker. Den elektroniske styring tilbyder et stort reguleringsområde og kapaciteten kan varieres betydeligt ved hjælp af ind- og udkobling af kompressorer.

Denne løsning er energivenlig, og du kan altså i sidste ende spare penge ved at vælge det rigtige køleanlæg. Systemet kan udbygges med en sektion af frikølere, som udnytter udeluftens køling i vinterperioden samt pumpestation med og uden buffertank. Vores køleanlæg har kølekapaciteter fra 5 til 1000 kW.

Mulighed for fleksibelt køleanlæg

Med kapaciteter fra 5 til 1000 kW blandt en lang række løsninger kan du tillade dig at specialisere dine arbejdsopgaver med større og uddybende succes. Tilpas dit køleanlæg til præcis den funktion, som du ønsker, og lad dine ansatte, kolleger eller familiemedlemmer føle friheden af selv at kunne styre, hvordan indeklimaet skal være.

Køleanlæg

Få hjælp til at finde det rette køleanlæg

Du skal tillade dig at stille krav til det klima, som du og dine nærmeste begår sig i. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi går ikke på kompromis med hverken den service eller kvalitet, vi leverer hos vores kunder.

Ring til os i dag på telefon 40 74 11 12 eller skriv til mail sand@petersand.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular for at høre mere om dine muligheder for et køleanlæg til dine behov.

Kontakt os