Kompressorer til indendørs og udendørs montage

Vores kompressorer kan fås til både indendørs og udendørs montage, som er udført i vejrbestandigt materiale. De er bygget til de danske forhold og er evighedssmurte, hvilket sikrer dig en lang tids drift og en minimal vedligeholdelse. Vi monterer kompressorer til mange forskellige formål for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Miljøvenlige, støjsvage og økonomiske kompressorer

Vores kompressorer følger hele tiden de høje krav til det mest miljøvenlige kølemiddel, der belaster miljøet mindst muligt. Kompressorens elektroniske styring sikrer økonomisk og optimeret drift, og så har de tilmed markedets laveste lydniveau.

Dette gør, at du kan placere vores anlæg i kritiske miljøer, og de er især velegnet til opstilling ved beboelser, som kræver et ekstremt lavt lydniveau.

1

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med montering af en eller flere kompressorer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 74 11 12, eller du kan skrive til vores e-mail sand@petersand.dk. Fortæl os om din opgave, så fremsender vi et uforpligtende tilbud på den kompressor, der passer bedst til dine behov.

Kontakt os