Regelmæssig klimaservice er med til at sikre kontrol af driften på klimaanlægget. I Danmark er det lovpligtigt at klimaanlæg med mere end 1 kg kølemiddel skal have eftersyn foretaget af en autoriseret køletekniker.

Kølefirmaet Peter Sand A/S er autoriseret kølemontør og har derfor stor erfaring med både montering af klimaanlæg samt opfølgende service og reparation af de fleste typer af klimaanlæg. 

Professionel klimaservice

Ved at vælge kølefirmaet Peter Sand A/S til at stå for den lovpligtige service af dit klimaanlæg, så er du sikker på at arbejdet vi leverer er kvalitetssikret og professionel. Vi sørger selvfølgelig også for at følge gældende love og regler omkring eftersyn af klimaanlæg.

For virksomheder der har klimaanlæg er det deres eget ansvar at kunne dokumentere, at der er foretaget det årlige lovpligtige service. Derfor er det en god idé at have en fast aftale, så kontakter vi dig, når det er ved at være tid til at der skal foretages klimaservice. 

Klimaservice med mange fordele

Vi udfører lovpligtige eftersyn af alle køle- og klimaanlæg, og en aftale omkring klimaservice med os har følgende fordele:

  • Løbende kontrol af anlæggets drift
  • Minimering af driftsstop
  • Reducering af eventuelle følgeskader
  • Mindre driftsudgifter (både el og CO2).

Vi tegner aftaler med kunder fra et til fire besøg om året, afhængigt af hvor vitalt anlægget er. Generelt betyder en aftale omkring service af klimaanlæg, at kunderne ikke behøver at bruge yderligere tid på anlæggene, men kan koncentrere sig om det daglige arbejde.

1

Få et uforpligtende tilbud på klimaservice

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med klimaservice eller ønsker du få et overblik hvad et serviceeftersyn indeholder, så er du velkommen til at tage kontakt til kølefirmaet Peter Sand A/S.

Få et uforpligtende tilbud på klimaservice ved at ringe på telefon 40 74 11 12 eller send din besked på e-mail [ew:company_email] eller ved at udfylde vores kontaktformular