Klimaanlæg med omdrejningsreguleret kompressor

Med et VRV-anlæg med omdrejningsreguleret kompressor kan du styre op til 40 køleunitter individuelt. Med andre ord får du et klimaanlæg, der tillader individuel regulering af hver enkelte køleunit, så du kan specificere temperatur og ventilatorhastighed til akkurat det niveau, som situationen kræver.

Du får altså et overordnet klimaanlæg til at holde styr på alle 40 køleunits, men de får hver især den særlige behandling, som de kræver. Klimaanlægget har kun én kompressor, hvorfor det er nemmere at håndtere og behandle i tilfælde af skader, stop eller lignende. Vi tilbyder også klimaanlæg-service. Vi tilbyder blandt andet klimaservice og installation af klimaanlæg for kunder på Frederiksberg og i resten af København samt i hele Nordsjælland.

Konkretiser dit arbejde med et multifunktionelt klimaanlæg

Fordelen ved dette klimaanlæg er, at du kan arbejde med mange forskellige typer af køleunits med blot én enhed. Du har mulighed for tilkobling af ekstra køleunitter ved udvidelse, og både denne udvidelse såvel som installation er simpel og ligetil. Samtidig er det også en økonomisk løsning, fordi kompressoren arbejder modulerende afhængigt af kølebehovet. Du sparer altså strøm og penge, jo mindre du køler ned.

Klimaanlæg-service med mange fordele

Vi udfører lovpligtige eftersyn af alle køle- og klimaanlæg, og en aftale omkring klimaservice med os har følgende fordele:

  • Løbende kontrol af anlæggets drift
  • Minimering af driftstop
  • Reducering af eventuelle følgeskader
  • Mindre driftudgifter (el og co2).

Vi tegner aftaler med kunder fra et til fire besøg om året, afhængigt af hvor vitalt anlægget er. Generelt betyder en aftale omkring klimaanlæg-service, at kunderne ikke behøver at bruge yderligere tid på anlæggene, men kan koncentrere sig om det daglige arbejde.

1

Få et uforpligtende tilbud på klimaservice eller montering af anlægget

Gå på opdagelse i de mange forskellige kombinationer af køleunitter og lad dig inspirere til nye eksperimenter. Få et uforpligtende tilbud på klimaanlæg eller hør mere om vores klimaanlæg-service på telefon 40 74 11 12 eller e-mail sand@petersand.dk.​